Monday, December 28, 2009

REUNION 3 PLUTO....





Asalamualaikum...
aha...ni nak citer skit....
reunion dak 3pluto batch 2005....
wat kali kedua....
telah berlangsung di bayu beach resort selame 2 hari 1 malam..
oleh kerana masih ade yg x bercuti...
ade yg kerje....
ade yg xpat koin...
so kemerosotan peserta kali ini telah berlaku...
hanya 14 org je...
drpade 30 org budak kelas asal
berbanding tahun lepas seramai lebih kurg 20 org telah turut serta..
neway walopon skit...
enjoy tetap enjoy...
meh kite tgk aktiviti dorg ni skit...



ha ni kat atas ni group lendu...
group2 ni ktorg wat tuk aktiviti mcm explorace r...
hahaha
group ni dianggotai afiq n nojie


ni plak group cine bute..
dianggotai shira and syed....
group yg memenangi acare ni dorg ni la...


ni plak group amfinia...
xtau la nape name dorg camni....
hahahaha
dianggotai dedau,ajim,and shaz


ni la group skema yg xmenang pade ari tu...
kesian group ni..
dianggotai eli,payen and nisah


ha ni plak group budak jahat...
dorg ni xmaen game ni...
tp dorg la yg handle game2 dan sume pekare yg berlaku
mase reunion..
cos dorg ni la yg handle reunion ni...
bagus2 dak jahat ni..
keje drg kenekan org je...
dinggotai oleh aku sendiri ,faris ,hafiz,dan nurick


ni la muke2 yg terkene pade aritu..
kesian dorg ni
tp dorang enjoy
dak jahat lg enjoy


sesi mencari klu dalam pantai..
hahahahaha
ade yg da xnak maen da mase ni..
ktorg tanam sampai dorg xjumpe2..
uhhuhuhuhu
aku la yg tanam



ni plak dorg kene wat pilihan...
same ade nak makan cili api or nak makan telur mentah...
hanya satu group je yg pilih makan cili
group skema...
pasal tu la dorg kalah....
ade lg banyak task dorg kene wat..
tp xkan sume nak tunjuk kan
hahahahaha




dak afiq ni memang ske buli org...
mentang2 die menang no2....
blgak tul...n sampai ati die tinggalkan ajim..


da penat ape lagi mase tuk makan la...
huh ayam yg dipanggang aritu memang sedap..
hehehe
tp banyak ayam yg xbakar tul2
so aku geli skit nak makan..
tp dorg selera tul...




geme seterusnye....
soalan kenangan....
aha ssoalan yg ktorg wat sume bedasarkan kenangan kat kelas dulu
so sape yg xpat jawab akan disiram dengan...
air laut campur sirap pekat yg dicampur telur mentah
hmmmmm
sedap gle bau die
meh kte tgk beberape adegan siram menyiram



pas dah penat maen sume game ape ag mandi laut la...
da pg PD kalo xmandi laut xsah la...
tp sblum tu ktrg maen bola tampar..


makan malam beramai2 sambil tgk bola....
mase tu malaysia lawan laos...
huh kecoh jd nye..
huhuhhuuu...



ade la beberape aktiviti lg untuk malam n esoknye..
malam tu aktiviti mencabar skit...
dan mencemaskan...
oleh kerana aktiviti pade malam tu terlalu mencabar dan..
akan menyinggung perasaan org skit..
so aktivitinye dirahsiakan..
esoknye ktorg pg makan ayam panggang kat PD yg agak lazat...
kemudian berkaroke...
dan pastu balik la...
sekian...

Friday, December 25, 2009

KAMI KEMBALI KE ASAL


Kembali ke casa mahkota....
keburukan atau kebaikan yang banyak????
bg aku ade keburukan ade kebaikan...
hmmmm
siyes li aku lebih ske duk kat ikip 5 tu..
hahaha
org ckap hutan tp pe diorg tau...
hahaha
best pe duk ngn binatang2 yg pelbagai..hahaha
neway yg best kat ikip 5..
korg kenal sape yg duk sane...
x macam cm ntah sape2 ntah...
mudah ke kelas kalo kat ikip 5..
mudah kalo nak wat aktiviti...
mudah nak wat keje..
mudah nak jumpe lecturer.....
hmmm
paling best senang nak maen futsal....
so ape kite buat kat cm ni....
okeh mudah nak makan
mudah nak beli barang..
kehidupan yg lebih selesa katenye dengan kadar kecurian yg tggi...
tunjukkan kami kebaikan CM.....
anda pasti menyesal kerana mengusir kami dari ikip 5..
hahahahahahaha....
neway kite tggu dan lihat....
bagaimana kolej menyesal nanti....
hehehhehehe
ape aku tulis ni????
xpe2 ak kene besekan balik diri duk kat sini...
ok lah target tahun ni dekan...
k papai

Friday, December 4, 2009

laptop sedang dirawat

gile sedih laptop rosak..
hahahaha
skang beliau sedang dirawat di damansara.
arap2 cepat sembuh
cos xde laptop ak xleh wat keje...
keje banyak lol...
hahahahahaha

Tuesday, November 24, 2009

huh jalan2 jap

okeh hari ahad aritu
aku apis faries n nurick...
pegi ke Port dickson
tuk cari hotel mane yg murah
untuk reunion kitorg nanti...
neway nantikan reunion 3pluto untuk kali yg kedua
pada 14 dan 15 disember ini..
bertempat di bayu beach resort di PD...
ok2 meg kite tgk cerite mase
pg survey aritu...



ha gambar kilang hahaha
aku pun xtau nape ak ambik gamba ni
layan je
ha yg bawah ni mase kat
pengkalan balak melake
kitorg survey tempat kat cini dlu...







yg kat atas ni aku lupe la name tempat die..
tp memag best la
ade tempt pekemahan..
gokart pastu ade macam2 ag la..
cume xde pantai la...
hmm mahal kot...

ha dalam pejalanan untuk ke Pd
faries yg kite sume ketahui merupakan..
seorang pemandu yg sgt hebat...
di mana beliau dengan bijaknye telah memasukkan tayar keretenye ke dalam
pasir pantai....
so ape ag...
tepaksa la yg lain ni wat aksi kuat dan bijak..
tolak kete la ape ag...
ceh....








kerete berjaye dise lamatkan..
mari kite tgk rekod jenayah kerete ni...
1.tayar pancit di pejalanan ke hutan..
2.langgar blakang lori...
3.langgar kerete opie...
4.kene tarik cos x bayar....
5.beteri kong...tepakse tolak....
6.masuk dalam pasir....tolak ag...
dan bermacam2 lg...









glory beach resort antare yg diusha...
tp keran tempat yg agak kureng sesuai..
so xpilih beliau











nurik ngah layan blues...
hahaha
akhirnye ktorg pilih bayu beach resort...
k lah papai





















PIALA MALAYSIA

hahhahahaha
oleh keran n9 telah memenangi piala malaysia....
mak faris dan ayah faries iaitu tokey kedai makan
wadi ar raudhah
telah membelanje pemain dan pegawai bola sepak n9 makan mala..
ak pun berpeluang berada kat stu cos ak kawan faris,..
kalo die xajak ak ak sekeh pale die....
dan hafis ngn nurick pun ade malam tu...
mai2 tgk




sempat ag tu begamba....
org tu nak makan tu...

antare yg menjadi tumpuan malam tu..
ni la kembar tu...
beliau ade je nak begambar...


aiseh bukan ape bukan senang nak begamba ngn piala malaysia ni...
begamba ngn pemain xpenting sgt..
piala tu penting





































ni la raudhah...
name restoren tu name die ni la...
budak bawah ni























sekali lagi si kembar ni jd tumpuan...
huh..
pastu tibe2 xde letrik ahahahaha
ade orang dengki ni...
naseb baek pemain ramai dah abis makan
tepakse la ak ambik gamba bawah ni dalam keadaan yg sgt gelap
gile...
k papai
















Wednesday, October 28, 2009

stop motion surelism

video

stop motion vid yg terbaru
setelah sekian lame disiapkan
akhirnya berjaye di uplod
huhuhuu

Sunday, October 25, 2009

pukul keliling art show......beres

aha....
pukul keliling art show...
terbaek stakat ni....
ape yg best sgt ???
show kali ni melibatkan budak2 sem laen gak....
merupakan show ke 2 yg aku join selepas fantastic art show..
pukul keliling menggabungkan fine art dan grafik..
huh work memang best2 la...
antare yg join....aku,naile,arter,indahkhayal,grafine,nucleo,neo,kushai,oren,tengku
dan macam2 lg...
ade makan2 ade persembahan...
mari kite tgk skit.....


















LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin