Wednesday, August 26, 2009

work2 lg2



work2

halamak...
hehehe ni work photo ritu...
saje nak nunjuk...



ni gambar mase tangkap...
xedit lg...
fresh dri camera....
ambik lam bilik je...
ngan background buatan sendiri huhuhuhhu



ha gambar bawah ni plak dah edit
ade tige gamba yg aku edit..
edit skit je...
xleh lebey2....
satu gamba dipilih oleh lecturer akan dicuci..
size 8r
besar tu huhuhhuhu...


gambar bawah ni aku suke...
huhuhuhu


ha gabar bawah ni plak
da siap cuci
dan da siap tampal kat mounting board...(cani ke eje die???)
da redy nak anta da..
huhuhu

Monday, August 24, 2009

kelas bebas????

huh bebas????
ape yg bebas sgt dalam kelas tu....
aku pun xtau
oleh kerana sebab yg aku pun xtau....
ape aku cakap ni...
meh la tgk ape yg bebas....


aiseh mereka bebas menonton slam dunk...
huh
da dapat satu kebebasan...


beliau bebas rehat2 baring2....
2 kebebasan telah terungkap....
hahahaha


ni plak ketika lecturer sedang beri taklimat...
xtau ape yg bebas....
tp klas nye sempoi kan...


bebas main kamera....
huh
dah 3 kebebasan


ni gak mase pembelajaran...
bebas duduk atas meja..
sempoi bangat...


bebas tutup mulut...
xtau nape die tutup mulut...


bebas bersihkan kuku member.....
lg la aku xtau ape masalah budak ni...
huhuhhuhuu

tu je la nak cakap...
hmmmmmm xtau nak pos ape sbena nye hehehehehe
k la chow dulu

Friday, August 14, 2009

subjek photo

subjek photo kali ni...
ambik gamba produk.....
produk ape tu....
ha yg itu kite xtahu.....
knape kite kne blja yg tu bru nak tahu...
hehe pape je la...

yg ni ke produk kite???
oh bukan...
die ni dulu nak jadi pengganas
tp kene rejek...


ha ni plak camera dah gempak da...
tp terer ke abg adruce kte ni ambik gamba????
yg itu kte xtau


ha ni la salah satu produknye.....
air ape ni????
xtau la
gamba ni pun ak maen ambik je....
nampak macam senang kan..
dalam bejuta gamba yg kte ambik belum tentu ade yg cantik
so ak xambik gamba sampai bejuta
then xdela gamba yg cantik hehehe


huh ramainye...
padehal nak ambik gamba air xsedap tu je....
huhhhhuuu


halamak abg long kite....
poyo gle ....


no komen huhuhuu
k papapapapapapapapapapapapapapaapapai

H1N1???????



Aiseh virus2......
abis kawan2 aku ngan aku2 skali demam...
nasib baek bukan kene H1n1 tu..
demam bese je...
tp risau gak la
satu rumah demam
sampai sorang membe gue kene kuarantin di kantin hehhe...
Alhamdulillah xde yg cedera wa mase ni
same2 la kite doakan masalah virus ni dapat diatasi
ok papai

Sunday, August 9, 2009

work lame...huhuhu

aiseh2
macam2 jd so lambat skit nak post....
ni bukan la work yg hebat ataupun best.....
tp work saje2 wat...
meh kte usha2 skit......



huh gamba atas ni gne variation je....
tp xpandai sgt gne teknik tu la..


yg atas ni plak haaaaa
3d le...
tu je.....


macam biase la gamba atas ni gamba HDR
boleh la


khalid bercahaye?????
huhuhuhuhuuh
tu je la yg dapat kte lihat pade hari ni


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin