Sunday, January 4, 2009

finally........

uwwwwyeahhh....finally resultnyer kuar n ak berjaye masuk ke deparment grafik......
huhhuhuhu xsia2 ak lukis penat2 gambar2 tu huhuhu
pasni ak akan belanjakan duit mara yg ak dapat untuk beli camera slr yes......
neway blum terlambat rasenyer nak ucapkan epy new year kat korang
hmmm tu je kot ak nak cakp....
nak bgtau yg ak dapat masuk grafik je......
tahniah kepade member2 sy yg dapat masuk grafik...
semoge berjaye...kuikuikui
eh ade ag...
ak nak ucapkan terime kasih kat member2 ak yg support ak slame ni....
n mase ak wat artwork tuk interview tu dorg memng banyak membantu........
bg dorongan n kritikan...
xlupe gak yg bg dorongan mase interview tu....
terutame irfan dan lutfi yang memang memberi dorongan yg cukup dasyat mse interview tu menyebabkan ak terpakse pg ke tandas berpuluh kali.......
xpe la erfan dan lutfi korg memang ampeh.....
eh xlupe gak kat dafi(farhanjamal) yg lebey2 mase ak tgk result....
ak pun xpaham ngn die nape di plak yg lebey2...
neway thanks la kengkawan...huhuhu
saat2 camni kawan ag bergune dri awek huhuhuhu...
k papai........

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin