Sunday, February 15, 2009

epy2 go tc keje pun epy2 waiting at home epy2 je.....





ari sabtu ritu....
mcm bese......pabila tensen mendatang melawat..
ada diantara pelajar art design...
yang akan melencong...
huhuhu
kami ke tc kembali....
ramai2 memeriahkan majlis...
bukan enjoy2 saje2 epy2......
tp wat keje skali...
ambik gambar tuk subjek photo la....
huh tp ak rase keje nyer skit....
enjoy la lewbih...
tp xpe yang penting sume epy and
dapat gambar best2....









hmmm antara mereka2 yang terlibat adalah...
arter,naile,nucleo,indah khayal,graphine,meerna,ein,sally,
kak mira,fara nadia,.....ini adalah makhluk yang join...
tp ak harap pasni neo dapat join ktorg.....
bru la epening skit..
tambah ag die bawak 1000d beliau...
boleh la beliau aja setting tuk ambik gambar di waktu malam..
cos ktorang xpandai ag gune canon di waktu malam....
contoh gambar sebelah ni xbape nak clear lo....
si nucleo ni memang ske menyibuk.....
ampeh btui.....








ayo along bajet je...eh silap....
indah khayal la....
blog ko ble nak update....
skang makin ramai yang wat blog....
ni sume salah arter..
dulu ak dan neo je......
skang ramai gle...
dah tu power2 plak tu...
design dorang jgn citer rrrr....
cerite korang lg plak...
bahase rosak gle...




huhuhuhuhu ak dan bebanan sally....
ade ke patot...die suh ak bawak beg die yang isi sotong kering...
hmmmmtp xkisah la huhuhu..
eh2 ak xabis cite ag tp ak kne pg tandatangan mara jap...
nanti ak sambung ag......
k chow

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin