Friday, November 4, 2011

oh bz

blog akan di update....
tgguuu
sibuk sgt skang...
hmmm

Thursday, October 6, 2011

oh kekasih ku belog

ait....haha lame ta update pastu update tajuk pelik...
bukan ape sibuk gile tu yg tade mase na update...
tp work ta reti2 la na uplod kan hahahaha
padahal blog ni tuk art..
tapela skali skale kne gak share cite2 best kan...
sbenanye kekasih aku telah pun berkecimpung dalam dunia blog nih..
tibe2 je hehehe
neway ok la tu kan...ikut jejak kekasih die...hehehe
so pade sape2 yg terbace post ni...
follow la beliau ye...
www.meeyon22.blogspot.com
ok trimas...
smoge minat beliau tadela sekerat...
sbagai kekasih...gudluck i ucapkan..
i love u so much
tp mcm blog pompuan plak kalo ak cite atau tulis bende2 gini
tapela skali skale kan...ta salah...

Sunday, June 19, 2011

SATA ke SOTA

Assalamualaikum
Hai hai Hoi..
SOTA ke SATA??
hahahaha neway na kongsi2 skit...keunikan dan kehebatan la sgt kan
School of the arts singapore...
ta tahu nape tibe2 na kongsi2 ngn sume tentang skolah art ni hahaha
skolah la sgt kan...
mgkin ade yang da tahu n mungkin ade yg ta pernah dgr...
ta kisa la kan bace je la kalo na bace...



okeh kat atas ni la logo dorang hmmm
simple tp best kan...
ble tgk logo nampak cam bese je kan...
okeh ape yg best sgt kat skola ni
yg best nye tentang skola nih ialah........
design bangunan skolah nih...
che cube tgk gamba bwh nih...power x design die??






green roof tu...
hahaha
siap bleh jalan2 ag kat atas tu...
mcm stadium pun ye gak..
okeh ni skit info tempat ni...ade ape dalmnye:
  1. Classrooms
  2. lecture theatre
  3. Science Laboratories
  4. Computer & Multimedia Studios
  5. Dance Studio
  6. Music Teaching rooms
  7. Electronic Music Studio
  8. Electronic Music Laboratory
  9. Painting Studio
  10. Design and Tecnology Workshop
  11. Ceramics room
  12. Exhibition gallery
  13. Music Auditorium : 718 seats
  14. Drama Theatre : 499 seats
  15. Studio Theatre (blackbox) 400 seats
  16. resource library
  17. health and fitness room
  18. cafeteria
and macam2 lg la...
huh...





ni la rupe budak2 yang blaja kat situ...
sempoi je
ta tahu la bijak ke tidak kan
hahahaha




hehehehe
okeh skang ni ape la nak dibanggekan sgt tentang skola nih...
nak dibandingkan SOTA ni dengan kolej IKIP...
memang IKIP la lg best...

aku tana tunjuk gamba bangunan IKIP kat sini
cos kalo aku tunjuk...
malu SOTA nih...cos IKIP bukan saje ade green roof
tandas ke kelas ke
terutame cafe IKIP sume GREEN la...
so ak sgt bangge ngn IKIP...
so pade sume yg minat art....masuk la IKIP...
tgk la bape banyak student IKIP yg dah berjaye...
promosi ikip nih...
ikip patut bayar akuh..
hahaha
k chow chendol...



*thanks to Cik Taufiq yg cerita tentang SOTA kat akuh..

Thursday, June 16, 2011

Otak Otak kempas hahaha


Assalamualaikum...
hoi hai preek...
apebende la kan...neway semenjak keje ni dapat gak la ak mengupdate blog
cos tenet laju skit hahaha
n dipenuhi mase2 terluang ketika tade keje...
neway na cite skit topik kite pade harini ialah cewah macam formal sgt plak..
tadela na share ngn korang skit tentang ape ak wat kat tempat keje...
name pun keje kat syarikat wat baju takan
keje ak kait buah kelape pulak kan...





so macam yg kat atas ni adalh label untuk baju...
ha label la takan ta tahu...nampak mcm simple kan
memang simple pun bosan je wat...hahahaha
neway bos ak suh so ak wat la..
label ni pun tuk anak2 die yg jual baju...
so kalo nampak baju yg berlabel ANAMIJ ha aku la
yg mendesignkan labelnye...
kalo la korg nampak n jumpe la baju gtu ak rase takan...hahahah



okeh yg atas ni plak untuk print kat baju
gamba asal agak susa ar...
so dipermudahkan tuk senang di print atas baju...
gune blok kan takan na wat yg halus2 n banyak kaler
nanti mahal plak...
so ta paya na bising2 na merungut tgk ak post ntah pape k
tgk je ape yg ade...
tu je ak mampu na wat n pos kat blog ak nih...
k chow chendol


Monday, June 13, 2011

plus minus tambah tolak punye Kerja

Assalamualaikum...
hai hai hoi...seperti yang sume dah sedia maklum...
kesibukan melanda dri aku sebelum nih...
oleh sebabtu la ak ta dapat mengupdate blog....
nak dijadikan cite cos ak tade cite pun na cite...
ak da mendapatkan kerja di sebuah syarikat mencetak membuat menghasilkan baju
dan yg sewaktu dengannye...
ahah ak keje bukan sebagai tukang jahit....
tp designer bro....la sgt kan...
design baju sampai muntah...
ceh hahahaha neway keje rilek ar....ta penat...
siap bleh update blog lg...
neway pos rini tade kene mengena pun ngn keje ak...
tp ni sbenanye na pos work ak mase dipshow aritu...
hahahaha
tgk2 jeling2 pandang2 skit...
pape jelakan



























Sunday, May 22, 2011

tambah tolak darab bahagi

baru boleh post...
hahahahah
gile ta gile..
punye la lame ta update blog..
neway nga kerje...
pape je la...
ni skit gamba mase diploma show plus minus ak ritu..
akhirnye ak da abis blaja
da2 na wat kerja...
arggghhhh....
ble la na popular blog aku nih...
















Monday, March 14, 2011

lupe post hahaha

haLO hAlo halO
okeh ni ade skit work photo yg ak lupe plek na post kat sini
bru2 ni ak terperasan pulak degn kewujudan gamba ni
hehehe so rini baru la na post...
hehehe
so layan2 gamba2 nih...
ta banyak pun
n yg ni je sempat edit skit..
hehehe
ak pun ta ingat mase ni ak ambik gamba ni kenape...hahaha








kucing hitam


uuuuuuuu petapung

burung siape ntah hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin