Tuesday, February 22, 2011

Bile sEmua Ko Na maKan

Halo Halo halO
kalo na idOp kene la makan kan tp ta Tahu plak kOrang idOp tanpa makan...tp
tp lg kalO sume bende Ko na makan susa jugak so kene la wat pilihan kan na makan ape...
bende PALING susa na wat ialah na pilih na makan ape....deym...
cOntOh la kan depan korang ade nasi gOreng ayam n satu ag ayam gOreng 4 ketul....
due2 ade Ayam goreng...korang memang suKe makan Ayam...
so na pilih Mane satu nih???
katekan la ko piLih nasi gOreng ayam...tp ko suke makan AYAM je...nasi Goreng x...so da membaZir da kat situ...ta elOk membazir wei
tp lg kalO korang pilih Ayam gOreng 4 Ketul tu Plak...ta macam banyak plak ko makan AYAM..ta nampak macam pelahap sgt ke
SUSA kan..yela2 mungkin ade sesetengah dari korang ta susa pun....
kOrang bedal je mane2 pun kan...ceyh
so ape sbenanye yg cube ak sampaikan skang ni....????
hmmmm ak cube sampaikan Kat kOrang ialah kaDang2 dalam Idop nih kite akan kene
wat pilihan....ta kiSah la pilihan tu susa ke tidak kan..
walau ape pun kite teTAp gak kene pilih.....
takan la na pilih sume plak kan...abis SUme ko na MAKAN...
bertimbangrase la skit kat Orang2 yang lapa...takan ta reti na timbang rase tu...ceyh
neWay besenye tajuk2 entry aku mesti la ade kaitan ngn aku kan
haha
SO skang agak tertekan la gak cos kene wat pilihan kan...



So bile aku tertekan aku akan wat muke2 seperti diatas....waaaa kacak kan...
nampak tak yg aku tertekan...haha...
neway kadang2 piLihan tu boleyh dibuat lain kali...tp terjejas gak la otak bile terpk tentang
beNde2 camtu....pape jela..
Lupekan semua tu skang Na tumpUkan perhatian kat majOr ak...
Da berminggu2 berlalu... baru La nampak ade usaha utk maJu tu..Boleyh la...
neway GAmba bawah ni skit la aku tunjuk ak punye design kan...
ta Leyh la na tunjuk full cos ta LULUS ag kan so kene la tggu ye...
tu pun kalo korang yg bace ni tggu haha
rasenye ni je la idea aku yang ade Dalam pale otak ni tuk menulis....
memang tade bakat na menulis blog kot....
neway blog ak care aku la kan
macam yang arter ckap dalam blog die
"blOg kite care kite"
hahahahhaa pinjam ayat ko bro...
okeh cukup la kan
chow

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin