Monday, February 28, 2011

i hate mondays...

Halo halo halOOO
da macam garfield la plak kan...
okeh cErite skit nape Plak la si Kacak ni ahaha tibe2 tA suke ari sEnin tibe2
so Dimulakan dengan malam Senin atau mat saleh panggil Monday...
ak dan beberape lagi rakan tersadai dekat kedAi printIng ha dri pukul 9 sampai
PUKUL 4 PAGI.....!!!!!
sape na percaye kedai printing bukak sampai 4 pagi...tp ini la yg blakU.....
aha terkejut la tU...neway thanks la kat akak kedai print tu sanggup tggu sampai settle..
hahaha okeh neway Isnin diterUskan lagi...
pagi na pegi kelas tu ofcos la mate rabak kan haha da macam juling pun ade...
okeh dengan mate mengantuk nye ak pun berjalan ala2 macho ke kedai makan...
tanpa disangke2 lahanat mane ntah yang makan CHEWING GUM
ta reti na buang elok2(aku pun tergolong gak)
maka aku pun terpijak la gule2 getah tu....ceh kuang hajaq btui....
tarahal ak boleh terime lagi ISNIN ak kali nih...
pastu da sampai kedai makan ofcos la makan kan takan beli laptop plak...

Dengan getah GULE2 masih ade di tapak kaki aku pun ambik mee goreng yg cambest...
pastu bayar n oder air...
dengan gagah ak ambik sambal lebih so faham2 la pedas die camne...
ble ak da rase pedas tu sampai hidung ak pun toleh2 la usha2 kenape AIR yang aku ODER
ta sampai2 lagi,,,tape2 boleh saba lagi ngn ISNIN nih...
last2 sampai ak da habis MAKAN bru la air yg ak ODER td SAMPAI...
deym bagus sgt....
na bagi bagus lg ISNIN ak kali ni...mase makan tu ak duduk kat tempat yg direct ke
MATAHRI...bapak pedih mate aku...
okeh masih nampak indah lg ISNIN ak kali ni...
so pg la ak ke kolej...ade 1st preview kan...oleh kerana ak da bese tggu giliran
(name ak kan start ngn S)
so tggu jela...tggu ounye tggu punye tggu....
akhirnye dipanggil....waaa ble masuk boleh senyum ag(chewing Gum masih ade)
da duduk pergghhhh kene KAW2 geng...
ha dasyat gak la kene...siap cakap ak tade jiwa na wat design tuk fast food tu...
macam2 lagi la....haha na terberak ak duk dalam tu...
so keluar n chewing gum masih di kasut...dengan hati yg best sgt...
neway ta benci pun ngn MONDAY ni...
ok je kite boleh berkwan ag dun worie hahaha...
tu je la wat kali ni....perggghhh lega....
k chow


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin