Thursday, June 16, 2011

Otak Otak kempas hahaha


Assalamualaikum...
hoi hai preek...
apebende la kan...neway semenjak keje ni dapat gak la ak mengupdate blog
cos tenet laju skit hahaha
n dipenuhi mase2 terluang ketika tade keje...
neway na cite skit topik kite pade harini ialah cewah macam formal sgt plak..
tadela na share ngn korang skit tentang ape ak wat kat tempat keje...
name pun keje kat syarikat wat baju takan
keje ak kait buah kelape pulak kan...





so macam yg kat atas ni adalh label untuk baju...
ha label la takan ta tahu...nampak mcm simple kan
memang simple pun bosan je wat...hahahaha
neway bos ak suh so ak wat la..
label ni pun tuk anak2 die yg jual baju...
so kalo nampak baju yg berlabel ANAMIJ ha aku la
yg mendesignkan labelnye...
kalo la korg nampak n jumpe la baju gtu ak rase takan...hahahah



okeh yg atas ni plak untuk print kat baju
gamba asal agak susa ar...
so dipermudahkan tuk senang di print atas baju...
gune blok kan takan na wat yg halus2 n banyak kaler
nanti mahal plak...
so ta paya na bising2 na merungut tgk ak post ntah pape k
tgk je ape yg ade...
tu je ak mampu na wat n pos kat blog ak nih...
k chow chendol


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin