Saturday, March 8, 2014

pray for MH370

perghhhh bangun2 tau2 dapat berita kapal terbang MAS hilang,
hmmm pastu macam2 pulak la berita keluar...
masalah org skang xtau brite shaih ke x sahih ke main share maen update je..
tu belum lg yang tweet2 ayat bukan2 buat bende ni mcm gurauan...
aku bukan ape...bende ni kalo jadi kat famly sendri ha bru tau time tu na begurau ke x kan...
so harap xde yg sebarkan bende2 palsu n kte tggu je update dari MAS..
dripade dok kecoh2 update bende yg ntah dri mane...
kadang2 banyak plak blog yg ambik kesempatan na dapt rating tggi
duk pos je brite bukan2...konon die paling latest la..
haish tgk blog ni xde org bace pun boleh idup la hahahaha...

Monday, March 3, 2014

final photography assignment(social media)


salam,
memandangkan nak sentiase update konon nye blog ni supaye nampak bernyawa,
so update work yg dah berhabuk skit,work final sem tahun lepas,
final photography punye task so aku punye kempen tentang sosial media
yg sgt berleluase skang n orang dah lupe nak beborak ngn kawan2 macam biase,
n kalo leak sume pegang phone...idea best tapi hasilnye x best,
boleh lagi baek kalau rajin hahahaha....



 lepak kat pantai pun nak berfb lg...ofkos la kan orang skang mesti nak update beliau ade di pantai macam la
xpenah buat...


sekian 

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin