Saturday, March 8, 2014

pray for MH370

perghhhh bangun2 tau2 dapat berita kapal terbang MAS hilang,
hmmm pastu macam2 pulak la berita keluar...
masalah org skang xtau brite shaih ke x sahih ke main share maen update je..
tu belum lg yang tweet2 ayat bukan2 buat bende ni mcm gurauan...
aku bukan ape...bende ni kalo jadi kat famly sendri ha bru tau time tu na begurau ke x kan...
so harap xde yg sebarkan bende2 palsu n kte tggu je update dari MAS..
dripade dok kecoh2 update bende yg ntah dri mane...
kadang2 banyak plak blog yg ambik kesempatan na dapt rating tggi
duk pos je brite bukan2...konon die paling latest la..
haish tgk blog ni xde org bace pun boleh idup la hahahaha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin