Saturday, March 8, 2014

pray for MH370

perghhhh bangun2 tau2 dapat berita kapal terbang MAS hilang,
hmmm pastu macam2 pulak la berita keluar...
masalah org skang xtau brite shaih ke x sahih ke main share maen update je..
tu belum lg yang tweet2 ayat bukan2 buat bende ni mcm gurauan...
aku bukan ape...bende ni kalo jadi kat famly sendri ha bru tau time tu na begurau ke x kan...
so harap xde yg sebarkan bende2 palsu n kte tggu je update dari MAS..
dripade dok kecoh2 update bende yg ntah dri mane...
kadang2 banyak plak blog yg ambik kesempatan na dapt rating tggi
duk pos je brite bukan2...konon die paling latest la..
haish tgk blog ni xde org bace pun boleh idup la hahahaha...

Monday, March 3, 2014

final photography assignment(social media)


salam,
memandangkan nak sentiase update konon nye blog ni supaye nampak bernyawa,
so update work yg dah berhabuk skit,work final sem tahun lepas,
final photography punye task so aku punye kempen tentang sosial media
yg sgt berleluase skang n orang dah lupe nak beborak ngn kawan2 macam biase,
n kalo leak sume pegang phone...idea best tapi hasilnye x best,
boleh lagi baek kalau rajin hahahaha....



 lepak kat pantai pun nak berfb lg...ofkos la kan orang skang mesti nak update beliau ade di pantai macam la
xpenah buat...


sekian 

Wednesday, February 26, 2014

bile dah lame xupdate blog dah xtau nak tulis camne hahaha
neway artwork paling latest n ok la kot
potret ayah n ibu 
digital painting.....
errrr okeh tu je

Monday, February 24, 2014

REBRANDING

testing2 123 idup lagikah blog ni....test2 kmon mule balik.....

untuk test2 sahaje

Sunday, June 24, 2012

Artwork Sem lepas la

Assalamualaikum...
ehem3 memandangkan sem lepas ak xpenah nak update blog ni
so sem ni kne la update skit work sem lepas...sbenanye mcm da malas
nak blog2 ni hahaha...xde mase...
haish alasan asyik bz  n xde mase,bz xde mase,bz xde mase hahaha
tu pasal awek lari hahaha
puiiihhh...k la tgk skit work sem lepas...cam ampeh je






cukup la tu kot....nanti ade mase pos lagi...ha ade banyak ag...tp malas la
bukan ade org tgk pun ahahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin