Tuesday, December 30, 2008

my artwork......



setelah bersusah payah selama beberape minggu....
akhirnya siap juga artwork ak....huhuhu
penat siot nak siapkan kerje ak tu....
mcm2 ak terpakse tinggalkan demi untuk siapkan kerje berkenaan....
ak juge terpakse tido lewaT.......
dan terpakse mengurangkan mase dengan awek yg tersayang...
xpela die pun bz kan....
neway akhirnya ak berjaya menghasilkan karya2 agung huhuhuhuhuhu....
walopun xsehebat kawan2 yg laen.....
neway ak rase ok la untuk interview department tu....
n interview tu pun dah abis..ak harap dapat la masuk department grafik....
result nye pagi ni....
bedebar2 i huhuhuhuhuhuhuh......
hmmm ni ader sedikit gambar untuk tatapan korang......

hmmm ni la proses penghasilan karya ak tu huhuhu ....penat wei nak lukis muke mangkuk ni...huhuhuhu







huhuhu poster simson yang mengambil mase berhari2 untuk disiapkan.......huhuhu

hasilnye ok la......


ni plak ak ngan member ak fauzan....ak masih xdapat nak lawan kehebatan die melukis...

lukisan die memang gempak la.....tu jela dapat ak tunjuk setakat ni....

k papai..........

Wednesday, December 17, 2008

pemergian putera raja rembau faries faizal.......

Orang yang selalu dianggap comel oleh wanita tua dan slalu menggunakan bahasa2 yang amat
pelik dan slalu salah lirik dan mempunyai 2 orang awek...itulah faries faizal....
yang akan meninggalkan kami.....beliau akan behijrah ke uitm perak pada 26 disember ini....
satu kehilangan yang amat besar dalam anggota kumpulan 8 org kami.....
walaupun amat berat hati untuk mlepaskan beliau pergi tp nak wat camne ni keputusan beliau.... huhuhu pasni xde lg keter kelisa yg dibanggekan belegar2 di ruang legar...
hmmmmm tiada lg kelana siswa...
ak akan bubarkan kelana siswa..hahahaha...
xde la bibik nak kemaskan bilik ag......
hilangnyer sekor tikus........


ayoooo pasni mungkin ramai ag yag akan meninggalkan kami.....
amad antarenye...kalo xdapat grafik die blah....
adruce pun....
erfan pun xtau bape lame die nak duk kat ikip...
amal nak jd polis....
opie????
dafi????

pape je la...... huhuhuhu......
neway faries smoge kamu berjaye disane.......
kami gembire dgn keputusan kamu.......






DALAM KENANGAN....FARIES FAIZAL

AL FATIHAH

Sunday, December 14, 2008

cuti yang bz......

pergh....pk cuti dapat la rilek2 huhuhu....
tp lg bz kaw2.....
hmmm strt cuti je ak dapat rehat 3 hari hu3
pastu g jumpe awek ak jap.....
then start keje kat kedai faris....
pg pagi n balik malam memg xde mase nak update blog ke tau nak siapkan
projek lukisan ak yg tergendale sekian lame....huhuhu
dapat jumpe member2 lame pun kejap je n skit je yg cuti....huh....
neway ak dah stop[ keje n nak tumpukan perhatian kat lukisan ak plak...
hmmmmm....arap2 sempat la buat n dapat la ak masuk grfik......
nak tulis apew yek....
xde idea rrr plak....
nanti2 la ak membebel ag....
k chow chendol

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin