Tuesday, November 24, 2009

huh jalan2 jap

okeh hari ahad aritu
aku apis faries n nurick...
pegi ke Port dickson
tuk cari hotel mane yg murah
untuk reunion kitorg nanti...
neway nantikan reunion 3pluto untuk kali yg kedua
pada 14 dan 15 disember ini..
bertempat di bayu beach resort di PD...
ok2 meg kite tgk cerite mase
pg survey aritu...



ha gambar kilang hahaha
aku pun xtau nape ak ambik gamba ni
layan je
ha yg bawah ni mase kat
pengkalan balak melake
kitorg survey tempat kat cini dlu...







yg kat atas ni aku lupe la name tempat die..
tp memag best la
ade tempt pekemahan..
gokart pastu ade macam2 ag la..
cume xde pantai la...
hmm mahal kot...

ha dalam pejalanan untuk ke Pd
faries yg kite sume ketahui merupakan..
seorang pemandu yg sgt hebat...
di mana beliau dengan bijaknye telah memasukkan tayar keretenye ke dalam
pasir pantai....
so ape ag...
tepaksa la yg lain ni wat aksi kuat dan bijak..
tolak kete la ape ag...
ceh....








kerete berjaye dise lamatkan..
mari kite tgk rekod jenayah kerete ni...
1.tayar pancit di pejalanan ke hutan..
2.langgar blakang lori...
3.langgar kerete opie...
4.kene tarik cos x bayar....
5.beteri kong...tepakse tolak....
6.masuk dalam pasir....tolak ag...
dan bermacam2 lg...









glory beach resort antare yg diusha...
tp keran tempat yg agak kureng sesuai..
so xpilih beliau











nurik ngah layan blues...
hahaha
akhirnye ktorg pilih bayu beach resort...
k lah papai





















PIALA MALAYSIA

hahhahahaha
oleh keran n9 telah memenangi piala malaysia....
mak faris dan ayah faries iaitu tokey kedai makan
wadi ar raudhah
telah membelanje pemain dan pegawai bola sepak n9 makan mala..
ak pun berpeluang berada kat stu cos ak kawan faris,..
kalo die xajak ak ak sekeh pale die....
dan hafis ngn nurick pun ade malam tu...
mai2 tgk




sempat ag tu begamba....
org tu nak makan tu...

antare yg menjadi tumpuan malam tu..
ni la kembar tu...
beliau ade je nak begambar...


aiseh bukan ape bukan senang nak begamba ngn piala malaysia ni...
begamba ngn pemain xpenting sgt..
piala tu penting





































ni la raudhah...
name restoren tu name die ni la...
budak bawah ni























sekali lagi si kembar ni jd tumpuan...
huh..
pastu tibe2 xde letrik ahahahaha
ade orang dengki ni...
naseb baek pemain ramai dah abis makan
tepakse la ak ambik gamba bawah ni dalam keadaan yg sgt gelap
gile...
k papai
















LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin