Monday, October 13, 2008

now the story begin hu3

Assalamualaikum........
hu3 akhirnya ak menjejakkan kaki ke dunia blogger...wakakaka....
mcm besh jew...oleh kerana kami org baru so diharap kamu yang senior2 tlg beri tunjuk ajar....hu3 neway muwle2 xtau la nak tulis apew kat sini....................................................
xdew idea laaa plak...xpew2 nanti ble dah ade idea kami akan membebel disini

neway kami nak ucapkan time kasih kat adruce yang ajar kami wat blog ni.....
smoge roh kau di tenang n damai disana nanti...n same2 la kite berdoa adruce dan ak akan dapat masuk ke department grafik sem depan n xlupe gak kat amad yg slalu wat keje laju tu....

1 comment:

  1. salam..
    welcome to blogging world...
    =)
    urm....xpe2 starting mmg agk buhsan uh...bru nk join blog kn..nnt da lme2 bru taw nk bbel pe kt blog uh..
    hu3.
    mkesure bebelan yg b'information gk uh....or..slitkn ckt pgajaran..
    k...tadaa..keep i touch ya..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin