Sunday, November 16, 2008

cedey nyew.......











hmmmmmmm......
hari selase ni paper last tuk sem ni....
paper art history....
senoga ak dapat jawab dgn tenang layek...
same2 la kite doakan kejayaan ak n rakan2 ku...
neway past paper ni masing2 akan balik rumah masing2..
ni yang xbesh ni......
ble dah rapat susah btul nak pisah....
xpela sem depan jumpe ag...
hmmm tp ade antare ktorng yang akan pindah...
so sem depan xjumpe la beberape orng....
hmmmmm
redha je la..........
neway tu je la nak bgtau rasenye...
harap2 persahabatan kami semua akan berkekalan xkire kat mane korang berade...
kepade FARIES,AMAL,AHMAD,ADRUCE,DAFI,ERFAN,LUTFI....
korang yang terbaek.......
sem depan kte 8 orng duk rumah same kan huhuhuhu...
xlupe gak kat ALONG,ARSHAD,MUHAIMIN,DAN,YOP,IZAT,FAUZAN,...
BUDAK2 AD 110......
HA KUMPULAN FEDORA..........
ATOI MY BESTFREN....HUHUHU.............
PN BAYANTI HUHUHUHU.....
HA GENG PADANG LALANG........
MAMAD,BOB,BOY,JOE........HUHUHU KORANG DALAM KENANGAN...
WEI AMY AK XLUPE KO...ARIS KO MEMANG KLAKA...AK HARAP DAPAT JUMPE KO AG.
HA SUME LA YANG MENGENALI DIRIKU INI........
K THANKS 4 EVERYTHING.....................................................................
NICE TO MEET U ALL....
NEX SEM JUMPE AG.....................................
PAPAI..........
ASSALAMUALAIKUM...

1 comment:

  1. aduhai...
    pe nih cedey2...
    xmao r cdey3 lorh...
    be strong k...
    juz njoying moment of urself...
    keep on cheers all the tyme k..
    =p
    ala,nxt sem kn jmpe lg..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin