Tuesday, December 30, 2008

my artwork......



setelah bersusah payah selama beberape minggu....
akhirnya siap juga artwork ak....huhuhu
penat siot nak siapkan kerje ak tu....
mcm2 ak terpakse tinggalkan demi untuk siapkan kerje berkenaan....
ak juge terpakse tido lewaT.......
dan terpakse mengurangkan mase dengan awek yg tersayang...
xpela die pun bz kan....
neway akhirnya ak berjaya menghasilkan karya2 agung huhuhuhuhuhu....
walopun xsehebat kawan2 yg laen.....
neway ak rase ok la untuk interview department tu....
n interview tu pun dah abis..ak harap dapat la masuk department grafik....
result nye pagi ni....
bedebar2 i huhuhuhuhuhuhuh......
hmmm ni ader sedikit gambar untuk tatapan korang......

hmmm ni la proses penghasilan karya ak tu huhuhu ....penat wei nak lukis muke mangkuk ni...huhuhuhu







huhuhu poster simson yang mengambil mase berhari2 untuk disiapkan.......huhuhu

hasilnye ok la......


ni plak ak ngan member ak fauzan....ak masih xdapat nak lawan kehebatan die melukis...

lukisan die memang gempak la.....tu jela dapat ak tunjuk setakat ni....

k papai..........

4 comments:

  1. tahniah kerana anda terpilih masuk graphic. ini semua berkat usaha aku menolong nengok kan kau buat keje. ciao

    ReplyDelete
  2. xde kene mengene ngan ko la farhan jamal

    ReplyDelete
  3. ak ske simson ko...
    tp kla ko wat finishg lag beh
    anwy good job bro

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin