Friday, May 22, 2009

hohohoh makan2

hohohoho
penah dengar wadi ar raudah?????
tu la kedai si faris punye mak bapak....
die jage kafe je....
aritu ak disutuh ambik gambar kat kafe die....
jap2 sblum tu...
restoren wadi ar raudah terletak kat semban n9...
kat restoren die makan tghari memang sedap.....
kalo nak relax2 skit bleh la pg kat kafe die...
kat semban gak....
kafe die kecik skit...
n sesuai la kalo nak makan2 n lepak2 kejap...
antara yg ade kat kefe die..
tgk la sendri kat bawah ni.....



ha camne ok x????
banyak lg sbenanye.....
tp xpe nanti ak tunjukan ag....
neway faris ak dah promote ni...
bleh la ak makan free selama-lamanyer....
hohoho
k chow chendol

1 comment:

  1. utk shoot gambar makanan ni benda yang paling penting background, yang paling baik warna putih.setkan aperture f2.8(bukaan paling besar,pastikan shoot sedikit over exposed untuk dapatkan color & hue menarik. pastikan angle shooting memenuhi semua produk. kalau kari atau pun masakan gulai cuba tambah pewarna merah dalam makanan(inci merah - tapi jangan makan makanan tu sebab nak bagi warna dia menyerlah.utk minuman yang berais biarkan gelas tu berpeluh dulu sebelum shoot bagi mendapatkan kesan dramatik. Tips - jgn gunakan flash & gunakan tripod

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin