Sunday, November 9, 2008

TaMaN NeGaRa KuAlA tAhAn



yeah..........hu3

pade hari jumaat yang lepas iaitu pada 7 november 2008....

ak dan rakan ku FARIES dan AMAL...

telah dijemput untuk camping bersame2 dgn sebuah sekolah menengah di taman negare kuala tahan pahang.....

memandangkan skolah tersebut merupakan sekolah lame faries....

dan faries kenal dgn cikgu2 skolah tu....

dan diatas minat kami terhadap camping huhuhuhuh

so kami membuat keputusan untuk pergi ke taman negare walaupun kami sedang dalm final exam ag huhuhuhuhuhuhuhuhu....

kami bertolak pade malam hari tersebut iaitu pade pukul 12 tgh malam...

oleh kerane highway tersebut agak gelap...ak xbwk kete laju2...

huhuhuhu keadaan pun agak menggerunkan...huhuhu

bile sampai di kat temerloh kami pun kuar la dri highway........

huhuhu second driver amal plak yg bawak kete

die pk dah nak sampai...huhuhu

sbenanye jauh ag...

pastu die pun drive la mase sampai ke jerantut jalan dah gelap gle....

n then masuk ke kuala tahan...

PAKEJ...dgn gelap pastu kabus....ngan lembu n die punye najis lepak atas jalan..huhuhu

so amal bawak kete slow je laaa....

perghhhhh....pukul 4 pg bru sampai ke....

TAMAN NEGARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tp...huhuhu

memandangkan kami sampai pukul 4 pg so kne rrrrrr...tido kat kete....

huhuhu dorg la tido dalam kete..ak kne tido luar kat pangkin.....

dah la ak selseme blum elok ag...tempat tu punye la sejuk.... redha je la.....

memandangkan ktorg letih gle so tido je la ngn nyamuk2 kat situ....

pabila mentari menunjukan sinarnye.......

jeng jeng jeng...

kami mula beraksi......bersambung....



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin