Tuesday, November 24, 2009

PIALA MALAYSIA

hahhahahaha
oleh keran n9 telah memenangi piala malaysia....
mak faris dan ayah faries iaitu tokey kedai makan
wadi ar raudhah
telah membelanje pemain dan pegawai bola sepak n9 makan mala..
ak pun berpeluang berada kat stu cos ak kawan faris,..
kalo die xajak ak ak sekeh pale die....
dan hafis ngn nurick pun ade malam tu...
mai2 tgk




sempat ag tu begamba....
org tu nak makan tu...

antare yg menjadi tumpuan malam tu..
ni la kembar tu...
beliau ade je nak begambar...


aiseh bukan ape bukan senang nak begamba ngn piala malaysia ni...
begamba ngn pemain xpenting sgt..
piala tu penting





































ni la raudhah...
name restoren tu name die ni la...
budak bawah ni























sekali lagi si kembar ni jd tumpuan...
huh..
pastu tibe2 xde letrik ahahahaha
ade orang dengki ni...
naseb baek pemain ramai dah abis makan
tepakse la ak ambik gamba bawah ni dalam keadaan yg sgt gelap
gile...
k papai
















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin