Tuesday, November 24, 2009

huh jalan2 jap

okeh hari ahad aritu
aku apis faries n nurick...
pegi ke Port dickson
tuk cari hotel mane yg murah
untuk reunion kitorg nanti...
neway nantikan reunion 3pluto untuk kali yg kedua
pada 14 dan 15 disember ini..
bertempat di bayu beach resort di PD...
ok2 meg kite tgk cerite mase
pg survey aritu...



ha gambar kilang hahaha
aku pun xtau nape ak ambik gamba ni
layan je
ha yg bawah ni mase kat
pengkalan balak melake
kitorg survey tempat kat cini dlu...







yg kat atas ni aku lupe la name tempat die..
tp memag best la
ade tempt pekemahan..
gokart pastu ade macam2 ag la..
cume xde pantai la...
hmm mahal kot...

ha dalam pejalanan untuk ke Pd
faries yg kite sume ketahui merupakan..
seorang pemandu yg sgt hebat...
di mana beliau dengan bijaknye telah memasukkan tayar keretenye ke dalam
pasir pantai....
so ape ag...
tepaksa la yg lain ni wat aksi kuat dan bijak..
tolak kete la ape ag...
ceh....








kerete berjaye dise lamatkan..
mari kite tgk rekod jenayah kerete ni...
1.tayar pancit di pejalanan ke hutan..
2.langgar blakang lori...
3.langgar kerete opie...
4.kene tarik cos x bayar....
5.beteri kong...tepakse tolak....
6.masuk dalam pasir....tolak ag...
dan bermacam2 lg...









glory beach resort antare yg diusha...
tp keran tempat yg agak kureng sesuai..
so xpilih beliau











nurik ngah layan blues...
hahaha
akhirnye ktorg pilih bayu beach resort...
k lah papai





















2 comments:

  1. banyak rintangan nk smpai tempat tu yer.. janji have fun.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahahhaha....time kasih byk2 laa kgkwn krn sggup mharungi onak dan rnjau sbb nk survey tmpat...kami berpueh ati...time kasih yo...huhuh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin